Hallo, ik ben Veerle

Profielfoto Veerle tussen de bomen

Ik ben Veerle, mam van 2 kids. De heldin van mijn 2 dochters van 10 en 12. Al 22 jaar gesteund door mijn partner Linda.

Ik probeer te vergeten dat ik net 40 geworden ben. Fervente Italië liefhebster. Omkoopbaar met alles wat zoet is, maar nog het liefst met lekker ijs. Ik geniet van authentieke emoties. Dat kan schaterlachen zijn dat de kaken pijn doen bij een grappige situatie, of eens een traan laten rollen bij een emotionele film.

Uiterlijk een rustig type, maar innerlijk ontploft het van de creativiteit. Overal zie ik licht, beelden en echte emotie. Liefst zou ik altijd en overal met een fotocamera in mijn hand rondlopen om vast te leggen wat ik zie. Dus ja onvermijdelijk dat ik fotografe werd.

Ik ben gediplomeerd fotograaf en aangesloten bij de beroepsfotografen vereniging.

Mijn uitvalsbasis is Zoutleeuw, een klein stadje tussen Sint-Truiden en Tienen in het oosten van Vlaams-Brabant. Ik kan me makkelijk verplaatsen.

 Ik fotografeer je het liefst zoals je bent. Tijdens een fotoshoot maken we niet alleen herinneringen in de vorm van foto’s, maar de fotoshoot op zich moet ook een heel fijne herinnering en ervaring zijn. Dus geen stijf geposeerd gedoe maar wel aangepast aan het onderwerp heb ik een heleboel spelletjes en andere leuke dingen die we doen tijdens de shoot, zodat ik de kans heb jou of je gezin gewoon te fotograferen zoals jullie zijn. Als gecertifieerd Moment Design fotografe en lid van het Feel It! fotografen collectief geef ik een stem aan de stilte tussen woorden, aan de blikken die meer vertellen dan duizend verhalen.Voor meer informatie over de Moment design techniek neem zeker een kijkje op de volgende pagina.

Ik breng niet alleen jou of je families in beeld, maar dat kan ook je eigen zaak, organisatie of bijvoorbeeld sportclub zijn. Ik geloof ook heel sterk dat een zaak, een organisatie of je product ook een identiteit heeft en dat je die naar je klanten wil meegeven. Ik ga graag met jou in gesprek over wat die identiteit precies is, en dan brengen we die daarna zo in beeld zodat de boodschap goed overkomt.

Mijn specialisatie ligt bij huwelijken, kinderen, familieportretten, foto’s van jou, zwangerschappen, newborn, cakesmashes en communies. Ik hecht heel veel waarde aan licht en emotie in de foto, 2 kenmerken die je in mijn foto’s overal terugziet hoe subtiel dan ook.

Bij een foto-opdracht zal ik steeds eerst met jou op voorhand de hele opdracht doorspreken zodat ik goed begrijp welke resultaten je wil en welke herinnering je op jouw foto’s wil zien. Na de foto sessie toon ik je alle geslaagde beelden via een online beeld galerij en kunnen er dan foto’s uitgekozen worden die ik nog een verdere digitale afwerking geef. We bespreken dan ook of je graag fotoprints wil, canvas prints of anderen, de mogelijkheden zijn daar enorm uitgebreid.